Bejelentés


A világ és a gazdasága Gazdálkodj de okosan!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Megszerezték a halállistát, rajta van Morales is

A bolíviai katolikus egyház baloldalához tartozó legnagyobb bolíviai rádióhálózat, az Erbol megszerezte azt a halállistát, amelyről Evo Morales beszélt. A bolíviai ellenzék és a vállalkozók tiltakoztak Evo Morales fenyegető kijelentése ellen.

Válság

Az amerikai képviselőház elfogadta azt a javaslatot, miszerint az 5 milliárd dollárnál több költségvetési pénzt kapó amerikai bankokban komolyan megadóztatnák a munkavállalói bónuszokat.


Szavazás


LinkekVálság hatásai a világban

A válság végét 2010-re teszi az IMF vezér

Dominique Strauss-Kahn szerint a világgazdasági válság 2010 elejére fejeződhet be, de ha elmaradnak a szükséges intézkedések, akkor a válság elhúzódhat. “2009 mindenképpen nehéz év lesz” - mondta. Teljesen rendbe kell tenni a bankok könyveit, de ez nem halad elég gyorsan. Nyugtalanító, hogy amit az országok e téren elhatároznak, az jó irányban mutat, csak nem mennek eléggé messze (a végrehajtásban). Ez vonatkozik a bankokkal kapcsolatos nemzetközi együttműködésre is - tette hozzá.


Ha többet akarsz tudni:

Egy százalékkal gyengül az izraeli gazdaság


Idén egy százalékkal gyengül az izraeli gazdaság a globális gazdasági lejtmenet miatt – közölte az izraeli pénzügyminisztérium, amely szerint jövőre már 1,5 százalékkal nő a GDP.
A minisztérium előrejelzése szerint a munkanélküliségi ráta a januári 6,8 százalékról az év végére 7,6 százalékra bővül, jövőre 8,5 százalékra emelkedik. Az izraeli központi bank szerint idén 1,5 százalékos lesz a gazdasági visszaesés, amit jövőre egy százalékos növekedés követ..


Ha többet akarsz tudni:

Alig vesznek irodákat

Az A-kategóriás irodák hozama ez év márciusában – a múlt év harmadik negyedévéhez képest – Varsóban 1 százalékponttal 6,75 százalékra emelkedett. Kijevben a növekedés 5,25 százalékpont volt, ennyivel nőtt 14 százalékra a hozam. Közép-Kelet-Európában az idei első negyedévben 220 millió euró forgalmat jegyeztek az irodaingatlanok piacán.
A csúcson – 2006. negyedik negyedében – 4,5 milliárd euró volt a befektetési forgalom a régió irodaingatlan-piacain. Még a tavalyi harmadik negyedévben is közel 3 milliárd euró forgalmat regisztráltak. Ez esett vissza a tavalyi negyedik negyedévben drasztikusan 600 millió euróra, és ez csökkent az idei első negyed év alatt a harmadára.


Ha többet akarsz tudni:Üzenetküldés
Üdvözlöm itt elolvashatja a világ eseményeit és gazdasági elemzéseket. Köszönöm, hogy megtekinti honlapomat.

E-mail címed:
Szöveg:Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!